Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miből tartják fenn magukat az...

Miből tartják fenn magukat az internetes rádiók, ahol még reklámok sincsenek?

Figyelt kérdés
Példának hozom a Megadance Rádiót, ami nagyon jó és még hírek, időjárás is van, viszont reklámokat nem hallok.
2014. szept. 30. 11:05
 1/1 nicola73 válasza:
Általában a tagok járulnak hozzá, de az is előfordul hogy van egy a csapatból aki szponzorálja. A MAHASZ illetve az Artisjus felé kell fizetni egy évi általánydíjat a zenejogdíjjak után illetve van egy szerverbérleti díj. Na persze az is összeg hogy a saját gépjük fogyassza az áramot, üzemel, ha elromlik karban kell tartani. De szemben az FM rádiókkal ahol csak egy országos frkekidíj vagy 10 millió forint (mondtam egy hozzávetőlegest) akkor ehhez képest ez az egész "játék" havi 60-70 ezer Forintból kijön (megint csak hozzávetőleges az összeg). Én 10 évig csináltam és nagyon szerettem, mondjuk egyesületi rádió volt ahol nem kellett fizetni. Szóval azért működnek ezek a rádiók mert lelkes zenei rajongók és rádiósok üzemeltetik, akiknek a hobbijuk ez a "munka". Remélem kielégítettem a kíváncsiságodat. :)
2023. ápr. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!