Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hová tudnék segitségéért...

Hová tudnék segitségéért fordulni? Krizissegély kinek jár?

Figyelt kérdés
az egy főre eső jövedelmünk sok, 52000ft elméletben, gyakorlatban a férjem régebbi hülyesége miatt miattinkasszót tettek a fizetésére, igy 25000ft/főböl kell megélnünk. két kiskoru gyerek van, és most kijött villanyszámla 180000ft és vizzszámla 120000. fogalmam sincs iből tudnánk kifizetni.
2010. jan. 21. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
hogy jöttek ki ilyen nagy számlák?részletfizetést lehet kérni a szolgáltatóktól,de az önkormányzatnál is lehetne segítséget kérni, adósság kezelést ,szerintem egy próbát mindenképp megérni!remélem tudtam segíteni
2010. jan. 21. 17:37
 2/3 A kérdező kommentje:
vizszámla az ugy jött hogy 1 évig nem laktunkj, amikor visszaköltöztünk szoltunk a vizeseknek, de ők 1 évig bnem volktak hajlandoak számlát küldeni, hiába telefonáltunk. februárba született a lányom és esténként ment olajradiáotr. a villanszámla azért lett sok. illetve csak 4 eteret fizettünk havi dijra.
2010. jan. 21. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:

értem,nem tolakodni akartam félre ne értsd,csak segíteni szeretnék,mindenképp keresd fel az önkormányzatot,nem írtad le pontosan mennyi a jövedelmetek,de szerintem igényelhetsz lakásfentartási támogatást amit egy évre álapítanak meg egy bizonyos összeget és azt minden hónapban jóváírják neked mondjuk a villanyszámládon de ezt kérheted a vízre vagy akármi másra,van adóság kezelés is amit az önkormonyzat által kapsz meg de azért a családvédőkhöz is be kell menned ha arra jogosult vagy akkor össze számolják a közüzemi tartozásaid kifizetik helyetted annyi ,hogy önrészt fizetned kell ezt ők állapítják meg mennyit pontosan és hány havi részletben,a

Krizistámogatást azt lakáshitelre veheted fel de ott több kitétel is van 2 hónap símán mire elintézik erre akkor vagy jogosult ha nőtt a hiteled (deviza ugye bár a válság miatt),vagy ha elvesztetted a munkád vagy te vagy a párod ,ezt 1-szer adják mx 50000ft-ot erről is az önkormányzat tud felvilágosítást adni.ha van még kérdésed írj

2010. jan. 21. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!