Hová tudnék segitségéért fordulni? Krizissegély kinek jár?
értem,nem tolakodni akartam félre ne értsd,csak segíteni szeretnék,mindenképp keresd fel az önkormányzatot,nem írtad le pontosan mennyi a jövedelmetek,de szerintem igényelhetsz lakásfentartási támogatást amit egy évre álapítanak meg egy bizonyos összeget és azt minden hónapban jóváírják neked mondjuk a villanyszámládon de ezt kérheted a vízre vagy akármi másra,van adóság kezelés is amit az önkormonyzat által kapsz meg de azért a családvédőkhöz is be kell menned ha arra jogosult vagy akkor össze számolják a közüzemi tartozásaid kifizetik helyetted annyi ,hogy önrészt fizetned kell ezt ők állapítják meg mennyit pontosan és hány havi részletben,a
Krizistámogatást azt lakáshitelre veheted fel de ott több kitétel is van 2 hónap símán mire elintézik erre akkor vagy jogosult ha nőtt a hiteled (deviza ugye bár a válság miatt),vagy ha elvesztetted a munkád vagy te vagy a párod ,ezt 1-szer adják mx 50000ft-ot erről is az önkormányzat tud felvilágosítást adni.ha van még kérdésed írj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!