Nem reklám célból, de valaki megtudná mondani milyen MLM rendszer az a 3UpNext? Csak annyi infót tudok róla, hogy 2,5 euró a belépő, de hogy jobban érdekelne, hogy megbízhatók e és főként, hogy milyen a marketing rendszere.
Ön ugyanúgy egy nevenincs regisztrált. Bármilyen kamu nevet meg lehet adni semmi jelentőssége nincs.
Ami pedig az ismételt tévedését illetni, mint már oly sokszor.
"REGISZTRALT GYOGYHATASU KESZITMENYT EGYETLEN EGY MLM HALOZATBAN SEM LEHET KAPNI!!!!!! "
FLP Ginkgo tabletta. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Linket nem rakok be, mert reklám miatt úgyis törlik. A honlapon úgyis ott van.
Azt nem értem, hogyha olyan jól megy az üzlet ahogyan azt ön állítja, akkor minek vergődik még mindig itt?? Ezzel csak saját magát meg az állítólagos "céget" járatja csak le.
Eddig egyetlen kérdésre sem válaszolt, csak mocskolódott. Pedig pont azzal tudná tisztázni a céget, hogy normálisan válaszol a kérdésekre.
Az összes piramisjátéknál ezt látni. Milyen érdekes. Sosincsenek normális válaszaik csak a terelés és mellébeszélés. Aztán már jön az agresszivitás és a személyeskedés amikor kifogynak. Mert ugye konkrétumokat nem tudnak adni. Ha tudna, akkor már rég leírta volna, de ön inkább hazudozik itt meg mellébeszél.
És még valami én nem bunkóskodtam önnel azt ön kezdte felém. Ennyit erről.
Még valamit. Komoly cégek nem PayPal számlára fizetnek. Ezt eddig el is felejtettem. Itt gyakorlatilag nincs is cég aki fizet, merthogy az MLM-ben mindenkinek a cég fizet és nem az emberek egymásnak. Ez is a pilótajátékok jellemzője. Milyen érdekes.
Miért nem a cég fizeti a jutalékot? Miért az emberek fizetnek egymásnak? Egyetlen MLM céget sem ismerek amelyik PP számlára fizettetne számla nélkül.
Tényleg jut eszembe, hol van a számla a kifizetésről???
Az ugye megintcsak nincs.
Szóval vergődhet itt, de eddig semmivel nem tudta bizonyítani, hogy tisztességes "cégről" van szó. Sőt még cég sincs.
Mi van a 14 napos elállási joggal?? Mi a biztosíték arra, hogyha akarom vissza kaphatom a pénzem? A PP csak abban az esetben ad biztosítékot, hogyha egy business besorolású PP számlára fizetek pénzt, magánszemély esetén bukta van.
Nagyon okosan kitalálta ezt valaki. Nem lennék meglepve, ha ön lenne az egyik főkolompos.
"Nem lennék meglepve, ha ön lenne az egyik főkolompos"
Én meg lennék lepve. A főkolompos egy okos valaki, csak erkölcstelen. Nem is állna le vitázni, elhúzna a fenébe. Szűts Lászlóné álnéven írogató barátunk nem okos. Ő egyszerű. Magától nem jött rá az átverésre. Most már rájött, de akkora egója van, hogy nem hagyja, hogy ez eltántorítsa. Nem mer odaállni az emberei elé, hogy bocs, valóban semmi értéket nem adunk az embereknek, az általunk árult "tudás" lényegében ingyen is elérhető. Pilótajátékba keveredtünk, bocs. Csináljuk vissza. Fontosabb az egója, mint a becsülete.
Ez nagyon jo)))))) A 2 "valaszado stilusa,szovegkornyezete egy)))))).Most majd valaszolhatsz sajat magadnak te ertelmi zseni.Ha nem tudnek valaszolni azt hiszed itt irogatnek? Mar reg abbahagytam volna, vagy ha olyan hazug vagyok ,irtam volna valami elterelo dolgot.De nem tettem,mert neked sosem valaszolnek!!!!!Te ugy inditottal,hogy latatlanba leminositettel valamit.
Te szajkozod: pilotajatek ,becsapas,hazugsag.
Nevetseges vagy! Ugy allitod be mintha miliokrol lenne szo! Menj a parlament ele es ott verd a palavert ,ott csalnak,hazudnak,es vesznek ki az adofizetok penztarcajabol nem keves penzt. Nem tartok pisztolyt senki fejehez,hogy lepjen be,es oket tajekoztatok mindenrol!!!!A kutyat nem erdekli hogy te mit mondasz rola! Minden egyes MLM ceggel megcsinaljak joparan ezt!!!!
Latszik a kulonbseg,a gyava, csak irogatni mero ostoba emberek,es a tenyleg tenni akaro emberek kozt.
Meg egy kis adalek.Itt talaltam.Az FLP termekre, ami szerinted naon jo)))
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__50006..
"csak irogatni mero ostoba emberek"
Ugyan már! Nézd már meg, milyen szerencsétlen lecsúszott emberek vannak youtube-on, akik ott hirdetik, hogyan kell regisztrálni! Valamiért nem látom az értelmiséget ott.. :)
"ha olyan hazug vagyok ,irtam volna valami elterelo dolgot"
Csak azt teszed. NEM tudsz válaszolni.
Nem válaszoltad meg többek között azt, hogy
- kinek áll érdekében fejleszteni és fenntartani a weboldalt?
- Miért csinálja ezt név nélkül?
- Honnan van bevétele?
- Miért nincs elérhetőség megadva?
- Miért árul pénzért egy legálisan ingyenesen elérhető könyvet?
- Mi a termék?
- Miért titok, hogy mi a termék?
- Az eladó üzletszerű tevékenységet folytat, miért nem ad számlát?
- Miért "törvényesíti" a pilótajátékodat az, hogy "csak 2.5 euró, nem is milliókról van szó"?
- A szervező miért nem vállalja a nevét?
- A szervező miért bújik a törvény által megkímélt sima játékosok közé?
Az egyetlen mentséged, hogy de hát más pilótajátékok is működnek...
Tudod nagyon jól, hogy az alján az emberek 2.5 eurós mínuszban vannak, amit NEM lesznek képesek visszakapni, ha már nem lesz több belépő. És nagyon sokan lesznek ezek ott az alján... NEKED köszönhetően!
Majd akkor büszkélkedj, hogy hányan vannak a csapatodban, ha azt is hozzáteszed, hogy hányan vannak alul, akik összedobták a pár szerencsés ostoba idióta pénzét! Veled az élen, ugye..
Az FLP honlapját az FLP Hungary Kft. üzemelteti. Ott van az oldalon. Amit meg linkelt ott szó nincs a ginkgoról. De legalább ismét sikerült lyukat rúgni. Gratulálok.
Gondolom az üzletben is ennyire "alapos".
Egyszerűen ritka szánalmas.
:) Istenem...
Szerintem ez beteg. Azt mondja, hogy "felismerem a stílusod", aztán még itt köztem és a 62%-os között sem tud különbséget tenni.. :)
Na figyelj aranyom! Nem sikerült tartós sikert elérned se a pénzügyes, se a kávés buliban, most viszont megfogtad az isten lábát, végre rádmosolygott a szerencse, és belekezdthettél valamibe AZ ELEJÉN! Most nagyon örülsz, most kell megfognod, most kell kitartanod! Tudod, hogy borulni fog a bili, de nem számít, te bent vagy az elején, csak nyerhetsz!
"Annyian vagyunk fent,ahanyan lent!Se tobb se kevesek.Probalod itt beadni,hogy hu de nagyon rossz ez az uzlet,mindenki rafizet,csak a valosag mas."
Te nem voltál jó matekból, mi? Nem, nem azt adom be, hogy mindenki ráfizet. Azt adom be, hogy a szükségszerű többség ráfizet. És hogy aki ezt tudja, és mégis szervezi, mint te, az egy rohadt csaló. Csak eddig szebben fogalmaztam.
Megkaptad a kérdést. Megkaptad a viszontkérdésedre a választ is. Akkor most talán kitálalhatnál végre:
- kinek áll érdekében fejleszteni és fenntartani a weboldalt?
- Miért csinálja ezt név nélkül?
- Honnan van bevétele?
- Miért nincs elérhetőség megadva?
- Miért árul pénzért egy legálisan ingyenesen elérhető könyvet?
- Mi a termék?
- Miért titok, hogy mi a termék?
- Az eladó üzletszerű tevékenységet folytat, miért nem ad számlát?
- Miért "törvényesíti" a pilótajátékodat az, hogy "csak 2.5 euró, nem is milliókról van szó"?
- A szervező miért nem vállalja a nevét?
- A szervező miért bújik a törvény által megkímélt sima játékosok közé?
Mert egy mocskos kis csalásról van szó, azért! Aki meg hisz neked és a fajtádnak, na azt kell sajnálni!
"most akkor kevesebb lettem"
aligha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!