Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok ügyvédi papirral...

Hogyan tudok ügyvédi papirral kocsit venni részletre?

Figyelt kérdés
Sajnos BAR listás vagyok és nem tudok bankon keresztül autot venni,most lenne egy kocsi amit odaadnának,de hogyan kell megiratni azt az ugynevezett ügyvédi papirt illetve miképp kell megfogalmazni,hogy mindkettönknek jo legyen?Ezt tudja minden ügyvéd?Kell külön kölcsönadási papir is?Ha valaki tudja a részletes ide vonatkozo szabályokat kérem segitsen mielöbb! Köszönöm elöre is a választ!
2010. jan. 21. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az "ügyvédi papír" nem sokat jelent. Készpénzre minden további nélkül megveheted az autót, ha papírozásról van szó, akkor gondolom mégis hitelre szeretnéd. Van egy csomó hitelközvetítő aki Bár listásoknak is ajánl hitelt, őket kérdezd, hogy milyen papírok kellenek pontosan.
2010. febr. 7. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én is több autót üzemeltettek így.Nem azért mert báros vagyok, hanem mert több hitelt nem kaphatok, és a cégem még nincs 1 éves amire vehetnék fel hitellt. Szóval, ha megvan az autó, és meg tudsz ehyezzni az eladóval, ami sokszor nem könnyű, de ha van már ilyen referenciád akkor az sokat nyom a dolgon, szóval ha beleegyezik, hogy ügyvédi papírral átvedd az autót , bementek egy ügyvédhez akinek leszurkolsz 20-50.000Ft-ig, és már írja is a papírokat.Azzal utánna elvileg mind a ketten védve vagytok. Ajánlatos előre legalább 2 hónapot fizetni a törlesztőből, és így az eladó is biztonságban van, mert ha nem fizetnél rendesen időben, már mennek is a rendőrök az autóért.Én van ahol előre fizettem, és van ahol 2-300.000Ft kauciót tettem le. Én elég sok autót üzemeltetek mert van egy autókölcsönzőm.De minden autómra kötök cascót, ami még nagyobb biztosnág nekem is és a tulajnak is. Mert ha törik az autó, akkor mégiscsak könnyebb egy 100.000Ft-os önrészt kifizetni, mint bukni az autót mert nincs pénz javításra.Sajnos vannak ebben a szakmában is csalók, tehát érdemes megnézzni, hogy kinek adod át az autódat.Én még bérautót sem adok azoknak akik fülkéből hívnak,vagy rejtett számmal, vagy akkor megyek az áutóóójért fönök úr!Sajnos rossz tapasztalatok miatt kellett ezt meglépnem!Nem minden cigány(nem sértésnek szánom) rosszindulató, de sajnos az én ügyfeleimből elég sok volt eddig.De van belőlük is becsületes, mint ahogy van magyarból is csaló.De azt mondom, hogy még mindig sokkal jobb így átadni az autót, mintha vinné a bank.
2011. ápr. 21. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs, ha helyeírási hibákkal írtam, de 2 perc alatt kellett legépelnem.Bocsi
2011. ápr. 21. 09:29
 4/4 Kléh Lajos válasza:
Oks azt már én is értem mi a menete de ha letelik a hitel akkor mi történik?
2012. febr. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!