Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik országot célozzam meg...

Melyik országot célozzam meg az alábbi tudással?

Figyelt kérdés
sziasztok, 26 éves nő vagyok, friss szakítás után. Most úgy érzem életem szerelmét vesztettem el, de nem akarok a fájdalmamban tocsogni sokáig, így eldöntöttem, ha már semmi nem fűz a vidéki kisvároshoz, ahol lakom, új élet után nézek. Angolul felsőfokon tudok, oroszul középfokon. Pénzügyi közgazdász diplomám van, de e terület soha nem érdekelt igazán, plusz lehetőségem se volt benne dolgozni, mivel mindenhová sok éves tapasztalatot kértek. Eddig még nem éltem egyedül,így kicsit félek is, de úgy érzem, vagy most, vagy soha.
2014. szept. 26. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezzel a 'tudassal' semelyiket, mert jelenleg semmihez nem ertesz, tartalekaid gondolom nincsenek, a tenyleges szakmad odakint (barhol is legyen az) nagyjabol semmit nem er. Ha ennyire el akarsz szakadni, koltozz Budapestre.

Amugy csak szolok, hogy a harag rossz tanacsado, te most nem az agyaddal dontesz.

2014. szept. 26. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:

ja elsőre én is Bp-t ajánlom,itt el élsz ugy 30éves korodig,és akkor ujra átgondolod.

ui:valami kisseb céget keress ahol könyvelhetsz,mert nem rossz szakma.

2014. szept. 26. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!