Hogy lehet számlákkal ügyesen sakkozni? Illetve van, amelyiket "nem kell befizetni"?
Édesanyám meghalt, én álláskereső vagyok.A kis járadékomból nem tudok számlákat fizetni is és enni is, plusz egyéb költségek, pl a gyermekem iskoláztatása.Tehát ki kellene ügyeskedni valahogy, hogy minden beleférjen, amíg nem találok munkát.Persze tudom, hogy akkor sem lesz sokkal jobb, a magyar fizetések mellett...
Nem tudom az összes számlát befizetni minden hónapban,akkor meg éhen halnánk.Tehát valahogy meg kéne osztani, de kérdés, hogyan?
Másik kérdés, hogy mivel néhány számla van, amiket mindig anyu fizetett,a víz, gáz.Ezek máshogy küldik, mint pl a net szolgáltató, amit pl én fizettem.
Na, most van két gáz számlám, az összeg kb megegyezik rajta, csak a za különbség, hogy az egyik számlán rajta van a fizetési határidő, meg az időszak, a másikon meg nincs.Akkor a másik, amin nincs rajta a befizetési határidő, az csak emlékeztető számla és nem kell befizetni?
Ja és még valami, mi a különbség a résszámla és az elszámoló számla között?Egyforma összegűek, de a befizetési határidő más.
Nincs időm bemenni most aszolgáltatóhoz és sürgős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!