Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti hogyan csináljátok Avonosok?

S.Iza kérdése:

Ti hogyan csináljátok Avonosok?

Figyelt kérdés
Szeretnék Avonozni!Felmerült bennem a kérdés hogy ha pl. rendel tőlem valaki egy terméket és én leadom a rendelést akkor azt először nekem kell kifizetni?Nem találom jó ötletnek hogy előre elkérjem a pénzt az illetőtől mert én se adnák csak úgy pénzt senkinek míg nem látok terméket.Legyen egy forgó tőkém?Mit tanácsoltok?Ti hogyan csináljátok?Ötleteket várok.Ja és némi kis információra is lenne szükségem hogy hogyan is működik ez az egész.(még soha nem Avonoztam)Érdemes?Ismerősi kör már lesz!!!Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 22. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Kedves Iza! Az Avon 2 hét fizetési haladékot ad a termékek kiszállításától, hogy legyen időd átadni a rendeléseket és megkapni az ellenértéküket. Saját tőkére nincs hozzá szükség. :) Jelezd az Avonnál, hogy érdekel a tanácsadói lehetőség és ott részletesen mindent elmondanak, felteszed a kérdéseid és eldöntöd, hogy ezt szeretnéd-e. Szerintem vágj bele! :))
2014. szept. 23. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek. Ha van ismeretségi köröd hozzá akik rendelnének mindenféleképpen vágj bele. De én inkább azt javaslom hogy keress magadnak egy koordinátort,sokan hirdetnek a neten. Ha Pest megyei vagy és érdekel írj privit.:)
2014. szept. 23. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat =) Békés megyei vagyok egyébként!
2014. szept. 25. 07:16
 4/4 Timi179 ***** válasza:
Hajrá,hajrá! Gyere és légy te is avonos, jó helyre kerülsz! Jelentkezz be az avon honlapján és felfog keresni a környezetedben legközelebb élő koordinátor és ő mindent elmond!
2014. szept. 27. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!