Tescoban árufeltöltő dolgozók bevihetik az áruházba a mobiljukat, amíg dolgoznak?
Én pár éve voltam diákmunkás ott és le kellett adnom a bejáratnál a mobiltelefonomat a biztiőröknek.. Szerencsére velem volt az akkori párom és ő hazavitte, másnap meg nem is vittem a telefonomat, de nagyon nem örültem neki, hogy nincs nálam mobil... de oda se adtam volna a biztiőröknek...
Most kaptam állást a Tesco-nál, és most eszembe jutott ez az emlék és nagyon nem szeretném leadni a telefonomat csak úgy, főleg hogy nem egy ötfilléres telóról van szó...
Ez hogy működik mostanság a "rendes" (nem diákmunkás) dolgozóknál?
Nem vihetsz be mobiltelefont az áruházba.
Az, hogy el sem viszed magaddal, elzárod a szekrényedbe vagy leadod az őrnek a te dolgod.
Ha kaptál állást a Tesconál, aláírtad a szerződésed mellékleteként az általános előírásokat is, amiben szerepelnie kell a mobiltelefon tilalomnak is. Ha ilyet nem írtál alá, akkor alá fogja veled íratni a munkaügyis, ne aggódj.
Mindenesetre nem lehet bevinni telefont az üzemi területre, ez nem a diákokra vonatkozó szívatás volt, hanem az üzemi területre vonatkozó előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!