Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért késik az MPL postacsomag?

Miért késik az MPL postacsomag?

Figyelt kérdés

A vaterán vásároltam valamit és az eladó-állítólag-kedden feladta nekem mpl postacsomagként.Sajnos az áru azóta sem érkezett meg.Rákérdeztem az eladónál,aki azt mondta,hogy ő feladta kedden,a szállítás nem rajta múlik.És hogy volt olyan feladott csomagja,amit 9 napig szállítgattak...

Kértem tőle nyomon követési ragszámot,hogy kerestetem,ha muszáj,még nem írta meg...

Lehetséges,hogy ilyen sokáig késsen a posta,akár egy hétig vagy tovább?

Ha netán átvert az eladó,fordulhatok rendőrséghez? (Előreutaltam 6390 ft-ot).

2014. szept. 19. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ma kaptam meg egy csomagot, amit hétfőn adtak fel.
2014. szept. 19. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,akkor ezek szerint van remény,hogy ténylg fel is adta és nem vert át.
2014. szept. 19. 17:23
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Szerdán délután lett "postázva" státuszú egy rendelésem, csütörtökön délelőtt megkaptam. Nem expressz, sima MPL csomag. Néhány nap késés benne van a postában, de az is főleg karácsony környékén. Ha ragszámot sem tud (akar) adni, az gyanús.
2014. szept. 19. 21:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Marha jó,max. két hetet várok a csomagra,ha nem jön,írok az illetőnek: vagy ír ragszámot,vagy visszau..talja az árát,vagy rendőrségre megyek.
2014. szept. 20. 10:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nemrég mégis megkaptam a ragszámot.Utánanéztem a neten és eszerint szerda óta ott csücsül a küldeményem a helyi postahivatalban,de egyszer sem szállították ki...nem értem,mire várnak.
2014. szept. 20. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!