Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Westernunion on hogy tudok...

Westernunion on hogy tudok ugy utalni hogy jo legyen?

Figyelt kérdés

a történet az hogy venni akarok egy iphone 5s-t ami amerikábol jönne angliába, a helyzet az hogy nem akarok csak ugy több 200 fontokat kifizetni holmi jött ment embernek...ugy beszéltük meg az eladóval, hogy az adót és a postát kifizetem elöre, és ö majd elküldi és ha megkaptam, akkor a maradékot fizetem egy összegben.

A kérdésem az lenne hogy ha az eladó nevére küldöm a pénzt, és ö nem küldi esetleg el a telefont, akkor mit tudok majd tenni? a westernunion -os adatokkal fel lehet e jelenteni az "eladót"? iletve visszakapom e azt a pénzt?

2014. szept. 16. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen adót utalsz el?

Azt neked kell majd fizetned, ha jön a készülék.

Sehogy nem fogod visszakapni a pénzedet, ha egyszer felvette valaki.

2014. szept. 17. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
igy beszéltük meg az üzletet,hogy ö fizet mindent.Szoval 240 lenne a teljes összeg, amiböl lejön 50 posta+adó a maradékot meg amikor megkaptam.
2014. szept. 17. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen adót fizet ő, de a vámot és a VAT-ot (áfát) rád fogja kivetni az angol vámhivatal. Feltéve persze, ha jól tölti ki a kísérőokmányt az eladó, vagy ha felbontják a vámnál.

Én nem bíznék egy ilyen eladóban (persze ő meg attól fél, hogy ha utánvéttel küldi esetleg nem veszed át).

Ezt meg olvasd el!

[link]

2014. szept. 17. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, attol fél hogy nem veszem át.. de átveszem
2014. szept. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!