Honnan tudom megrendelni ezeket a mangákat?
Figyelt kérdés
A szüleim külföldről nem mernek rendelni mert ugye kártyával kell fizetni ők meg félnek,hogy leszedik róla az összes pénzt. Hiába mondom nekik,hogy biztonságos. Mutattam nekik videókat is és sok véleményt az adott oldalakról. ( Book Depository és Ebay ) Azt mondják,hogy lehet,hogy biztonságos meg sok embernek bevállt de vannak olyanok is,akiknek nem. Nem kockáztatnak. Ezt meg is értem,de akkor honnan tudjuk megrendelni? Szinte sehol nem árulják ezeket a mangákat,csak ugyebár külföldön. Animelandon is és a Sakurazakában is megnéztem,de hiába. Hallottam olyanról,hogy küldhetek nekik üzenetet,hogy szerezzék be és kicsit drágábban fogják akkor adni. Ez lehetséges? A mangák amik kellenének: Strobe Edge, Another(Tudom,Animelandnál megtalálható de nekem nem kell az összes része.),Kamisama Hajimemashita, Ao Haru Ride,Hirunaka no Ryuusei. Köszönöm a válaszokat!2014. szept. 13. 19:35
1/3 anonim válasza:
Hát ha külföldről nagyon nem akarsz, akkor az AnimeLandnél vannak a legjobb árak idegen nyelvű mangák esetében. Kérdezz rá, hogy megy ez a rendelős dolog egész pontosan, és döntsd el :) ha meg nem akarod megvenni egy manga összes részét, akkor nem kell megvenni, nem kötelez rá senki :)
2/3 anonim válasza:
De egyébként a külföldről rendeléstől se kell félni, ebayen pl a legtöbben elfogadnak PayPalos fizetést, aminek pont az a lényege, hogy csak annyi pénzt teszel rá, amennyit akarsz, az eladók visszajelzéseit pedig ha figyeled, akkor kicsi az esélye, hogy bármi baj lesz. (Asszem 97-98 százalék felett kell keresni, de nem árt biztosra menni.) Ha valami mégsem sikerülne, rossz mangát küldött vagy rongált, akkor még mindig visszakérheted a pénzedet :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,sikerült :)
2014. szept. 18. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!