Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A depaccón miért nem tudom...

A depaccón miért nem tudom kérni a fizetést?

Figyelt kérdés
A depaccón kigyűlt a több mint 5000 euróm , de sajnos hiába megyek arra hogy "Payout" azt írja hogy , : You don't have minium of payout. Léci segítsetek!
2010. jan. 19. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy nem érted el a minimum kifizetést...

És soha nem is fogod, a tapasztalatok szerint. eddig csak olyanokkal találkoztam, akiknek nem fizettek.

Ők jól járnak, csomóan kattintgatják a hírdetéseket, amikért ők teszik el a nagy lóvét. Jól kitalálták...

2010. júl. 4. 19:38
 2/2 anonim válasza:
Az a baj hogy nem olvastad el az apróbetüs részt! Nem csak kattintgatni kell, hanem tovább is kell ajánlani az oldalt! Csak akkor fizet ha eléred az 5000 eurót, és van legalább 100 aktív munkatársad!
2012. jan. 6. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!