Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyugaton élők! Tervezitek...

Nyugaton élők! Tervezitek hogy hazamentek?

Figyelt kérdés
Mióta éltek kinn?
2014. szept. 13. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Lassan 15 éve, hogy külföldön élek, és nem valószínű, hogy hazaköltözöm.
2014. szept. 13. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
3 éve. Esélytelen, hogy hazamenjek. Hihetetlenül alacsonyak a fizetések.
2014. szept. 13. 11:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Második! És kint hogyan élsz?
2014. szept. 13. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
5 éve élek külföldön. Nem valószínű hogy hazamegyek. Itt van vállalkozásom, ami jók megy, ideköt a szerelem is, ha innen el is mennék, maximum egy másik nyugati országba mennék, semmiképp sem Magyarországra.
2014. szept. 13. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én két éve vagyok külföldön és még két évet kint szeretnék lenni, utána megyek vissza Magyarországra. Azért még két év, mert kb ennyi idő kell, hogy összegyűjtsek egy szép családi házra és egy autóra.

Véleményem szerint villamosmérnöki diplomámmal és jó nyelvtudással Magyarországon is meg fogok tudni tisztességesen élni. Valahogy nem vágyom itt maradni,

Magyarországra köt minden.

2014. szept. 13. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó azért arra gondolj,hogy itt a felét se fogod kapni villanymérnökként,tehát ha megszoktál egy életszínvonalat kint ami tutira nagyon komoly abból itt jócskán le fogsz adni.
2014. szept. 13. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam meg magasabb életszínvonalat, mivel nem költök többet mintha otthon lennék. Szerintem nem lesz gond vele.

Erősen spórolok, hogy minél hamarabb meg legyen a kívánt összeg.

2014. szept. 13. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!