Tudom, hogy ez nem igazán kérdés de tudtok nekem küldeni olyan netes vásárlós oldalakat ahol kiszállításkor helyszínen kell fizetni?
Tehát te webáruházat keresel ahol utánvéttel kéred az árut.
Mit szeretnél vásárolni?
Ha pl szeretnél egy fúrógépet akkor a következőképpen járj el.
Beirod a google-ba a megfelelő gép tipust. Aztán keresel. Keresd meg azt a sort, ahol az Ár gép van. Ott kilistázza a keresett termékeket. Általában ár szerint növekvő sorrendben. Illetve be lehet állitani azt hiszem ha nem úgy listáz.
Ott van egy ár oszlop, egy +szállitás oszlop és egy bolt oszlop. Na innen már tudsz kb kalkulálni, hogy melyik éri meg neked. Kiválasztod és rámész a bolt oszlopban a megfelelő sorhoz tartozóhoz. Akkor bejön a webáruház. Én ott mindig alaposan átnézem, hogy miket irnak róla, van ahol ki van irva,hogy van e raktáron stb.
Van ahol vélemény is van a termékről.
A másik amit én nagyon megnézek az a szállitási feltételek fül, menü, van hogy vásárlási feltételek fül mikor hogy. Itt látjuk, hogy kg határ van e termék rendelése esetén, ha igen mennyi. Mennyi ha előre utalok, mennyi ha utánvéttel kérem. stb.
Nézem hogy adnak e rá garanciát stb.
Néha meg szoktak nézni a cég adatait is.Hallottam, hogy valaki meg szokta nézni valami fekete listás oldalon is. Létezik ilyen oldal ahol le lehet futtatni a cégeket. Én ezzel még nem éltem. Eddig még nem volt gond. Reméljük ezután se lesz.
Érdemes több oldalt megnézni, mert vannak eltérések. Aztán átgondolni, utánaszámolni és a nekünk legmegfelelőbbet kiválasztani.
Ha több mindent akarok venni érdemes több időt rászánni, mert vannak oldalak ahol pl 15e ft felett ingyenes a kiszállitás. Az sem mindegy. Akkor csak a terméket kell fizetni. De érdemes egy adott weboldalon az apróbetüs részeket átnyálazni kicsit. Az soha nem árt.
Lehet kicsit több idő, de jó lehetőségeket lehet kifogni, valamit egy esetleges meglepetés rossz tapaszalattól lehet megkimélni magunkat.
Tudatos vásárlónak kell lennünk!
Ha valamiben nem vagyunk biztosak, vagy nem érjük rendesen, szokott lenni telefonszám, ne restelljük felhivni, tisztázni a dolgokat. Vagy épp tanácsot is kérhetünk, hogy az adott munkához jó lesz e az a termék nekünk. Vagy lehet ajánlanak másikat. Igérni nem kell semmit, azt kell mondani, hogy nagyon kedvesek voltak, köszönjük az információkat, át fogjuk gondolni és ha úgy van akkor az áruházban le fogjuk adni rendelésünk.
Kb én igy szoktam vásárolni. Remélem segitettem. Bár lehet nem pont ez volt teljesen a kérdés. De hátha jó lesz akkor másnak.
De igazából az árgépen sok webáruházat felsorol pl. Vagy a nagy gyártóknak is általában van weboldaluk. Goggle a barátod. Be kell irni a terméket és sok lehetőséget adhat ki.
Azt hiszem a teszvesznek van a grando oldala ami új dolgokat árul és raktárból hozza ki. A feltételek az adott oldalon és az áru mellett azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!