Kaphatok-e valamilyen támogatást, illetve igényelhetem-e hogy az önkormányzat átvállalja a TB fizetést?
Figyelt kérdés
Sajnos saját hibámnak, feledékenységemnek köszönhetően elfelejtettem jelentkezni a munkaügyi központban az előírt időpontban. Semmi figyelmeztetést nem kaptam, csak szeptember elején jött a levél, hogy automatikusan töröltek a nyilvántartásból. Ennek köszönhetően az aktív korúak ellátását is megvonta az önkormányzat. 15 napom van fellebbezni a munkaügyinél, amit meg is tettem rögtön. Ott azt mondták, hogy egy hónap amíg határozatot hoznak. Közben megkérdeztem az önkormányzatnál, hogy ha visszavesznek a munkaügyibe, akkor kaphatom-e továbbra a segélyt, de a válasz az volt, hogy nem, majd csak egy év múlva igényelhetem újra. Nem akarok segélyből élni, dolgozni szeretnék, de most az egészségbiztosításom is megszűnt, amit magam után fizethetek a semmiből. Azt mondták, hogy kérjek egy hatósági bizonyítványt a munkaügyinél, és azzal kérvényezzem meg az önkormányzatnál a TB átvállalását. De hogyan kérjek papírt a munkaügyiből, ha egyszer töröltek, és még nem hoztak határozatot??? Ezek szerint nem tehetek semmit? Szeretnék dolgozni, de amíg nincs munkám addig miből éljek, és miből fizessem a TB-t?? :(2014. szept. 9. 07:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!