Tőzsdézés gyakorlása kis pénzel?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy érdemes-e ilyen centes részvényekkel kereskedni/tőzsdézni, és ezáltal tapasztalatot szerezni a tőzsdén, mire nagyobb tétekkel fogsz "játszani"?
Mivel nem drágák ezek a részvények, ezért ha vesztek abba sem halok bele, de tapasztalatot szerzek?
2014. szept. 8. 18:47
1/1 anonim válasza:
nem pont így , erre a célra de tudom ajánlani az eToro-t kapott hideget meleget...a lényeg 100 dollár befizetése után tudsz venni sok fajta részvényt tényleg nagyon sokat fajtát de a lényege hogy bekövess embereket. Van ennek egy demo része ami szerintem inkább érdekelne kezdetben: regisztrálsz, ezzel semmi felelősséget nem vonsz magad után, majd rámész a kereskedelem gyakorlása fülre ekkor lépsz be az ingyenes módba kapsz 10000 dollárt azzal vehetsz, eladhatsz részvényeket a mélyebben érdekel a dolog privátban írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!