Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay-en hány százalékot kell...

Ebay-en hány százalékot kell csengetni az oldalnak, ha eladok valamit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 13:40
 1/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit akarsz eladni, mekkora áron állítod be, hány darabot akarsz belöle eladni és hány napig fut az aukciód. Van egy fix összeg, amit akkor is kifizetsz, ha nem adtál el semmit, erre jön a jutalékuk, ami pl. a német ebayen 1-50 euró közt 8%, 50-500 euró közt 4 euró + az 50 euró feletti rész 5%-a. Stb. Ha konkrétabban kérdezel, konkrétabban lehet válaszolni.
2010. jan. 26. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:

wow köszi:D

ha 5 db terméket akarok eladni 200 dolláros darabáron, két hétre kiírva, az úgy hogy alakul?

2010. jan. 26. 14:37
 3/5 anonim válasza:
A dolláros megint más tészta, azt nem tudom, nekem csak német ebay számlám van. :-( Ha bejelentkezel, ott le van írva minden részletesen, csak angolul kell tudnod.
2010. febr. 3. 05:51
 4/5 anonim válasza:
FAQ you
2010. márc. 26. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:
nem értem a poénodat....
2010. márc. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!