Ebay-on találtam egy árut, és azt írja, hogy nincs szállítási költség! Ez lehet? Nincs payPal-om!
Valaki tud nekem segíteni ebbe, aki jártas, és szokott rendelni!? Hogy át utalom a pénzt, és akkor ő elutalja paypal-ról, az eladónak?
Gondolom ezért azért lehet, mert a termék eleve Magyarországon depózik. Íigy előfordulhat, bár kicsit gyanus.
Van egy magyar fickó, aki ezzel foglalkozik, vagyis aki kintről rendel, neki ő hazahozatja valamennyiért.
Olvasd át figyelmesen mit írnak!
"Free- United Kingdom " Ez csak Angliára vonatkozik.
Írnod kéne a az illetőnek (nirvana7812) amiben meg tudod kérdezni,hogy Magyarországra is ingyen szállít-e.Ha nem akkor mennyiért?és paypal nélkül is tudsz-e fizetni(bár ezt kétlem)
Rendszeresen megjönnek az áruk? vagy volt mai eltűnt?
Akkor most Mo. nem ingyenes?én inkább vaterás vagyok, angolul se tudok nagyon, ezért kérném valakinek a segítségét!Nem tudsz nekem segíteni?
Még mindig én vagyok.Amit küldtél linket azon ott van,hogy "free-United Kingdom.Ez azt jelenti,hogy ingyenes a kiszállítás Angliába. Ez nem vonatkozik Magyarországra!
Ezért bármit veszel érdemes végig olvasni,hogy mit írnak az eladott termékről,és érdemes az illetőnek írnod,hogy te X.Y címre kérnéd a szállítást mennyibe kerülne neked!
Valószínű,hogy fizetned kell a szállítási költségeket is!
Így érdemes utána számolnod,hogy így is megéri-e megvenned!Paypal meg kell,anélkül nem tudsz vásárolni..
El kéne olvasni rendesen a leírást...
Magyarországra is ingyenes a szállítás.
"Please make sure your address match your paypal address before you pay."
A címnek egyeznie kell a PayPal-ben megadott címmel. PayPal accountot nem nehéz csinálni, némi segítség hozzá: [link]
"All items will be shipped from Hong Kong"
Az áru Hongkongból jön. Mivel értékhatár alatti, vámot nem, áfát viszont elvileg kell utána fizetni.
Elvileg ha global ebayen azt írja ki, hogy ingyenes, akkor az ingyenes arra az országra nézve, amelyikben vagy. Tehát Mo.-ra is.
Paypalhez csak egy bankkártya kell, csinálj, anélkül nem nagyon fogsz tudni ebayezni.
Kis korrigálás: United Kingdom nem egyenlő Anglia. A UK részei: Anglia, Skócia, Wales, Észak-Írország. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!