Paypal számlánál mennyire biztonságos meglévő számlámmal nyitni? Nem lenne biztonságosabb egy új számlát nyitni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 20:41
1/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges, ha akkorod nem is fontos bankkártyát csatolni, átutalással is fel lehet tölteni.
2/5 anonim válasza:
Teljesen biztonságos. A PayPal komoly biztonsági háttérrel rendelkezik. :)
3/5 anonim válasza:
Teljesen biztonságos... nem hiába használják több millióan évek óta.
4/5 anonim válasza:
Mennyire? Nagyon!
uj szamlat? H.lyeseg!
Eltem Angliaban 3 evig, Barclay bankot (+kartyat) csatoltam hozza, majd elkoltoztem egy masik kontinensre, ott mar (a 10 ev alatt) 2 kulonbozo bankot is csatoltam hozza (plusz debit es hitelkartyakat), es SOHA eddig semmi gondom nem volt vele. Nemcsak eBayes vasarlasnal fizetek Paypallal (mar tobb mint 150 termeket vettem), de egyeb online vasarlos oldalakon is, ha lehet Paypallal fizetni, akkor mindig azt valasztom!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenki válaszát :)
2014. szept. 7. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!