Kelly22 kérdése:
Vásárláskor (pl. ruhaboltban) kötelesek a blokkot az áruval együtt a szatyorba tenni? Vagy hová kötelesek tenni? A legnagyobb segítség az lenne, ha valaki tudná nekem linkelni a törvényt, ahol ez le van írva. Próbáltam rákeresni, de nem találtam.
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 20:18
1/5 anonim válasza:
azért nem találod, mert nincs leírva. Köteles blokkot adni, de az is adásnak minősül, ha a pultra teszi.
2/5 anonim válasza:
Így van, a törvény annyit mond ki, hogy köteles blokkot adni.
Ez annyit jelent, hogy a vásárló számára hozzáférhető helyre (akár a pult, akár a szatyor) kell tenni vagy átadni a kezébe.
3/5 anonim válasza:
Nem kell a kezedbe adnia, sem a szatyorba tenni. A kasszába köteles beütni, és a nyugtát kinyomtatni, letépni, és a vevő számára elérhető helyre tenni. Ha nem vetted el, az a Te bajod.
4/5 Koplárovics Béci válasza:
Szatyrot sem köteles adni. Akkor hogy lehetne kötelező beletennie valamit?
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2014. aug. 29. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!