Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudok pénzt felvenni...

Hol tudok pénzt felvenni magyarországon angliai Lloyds os bankkártyával se Otp sehol nem engedi, van olyan atm ami nem bankhoz kötött?

Figyelt kérdés
OTP K&H ATM

2014. aug. 29. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha ezeknél nem tudtál, akkor sehol.

Gondolom ez olyan kártya, ami csak saját bankban jó (nem Visa,Mastercard stb.)

2014. aug. 29. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez visa kártya.. de hát ha egy külföldi idejön nem tud vele fizetni? csak van rá megoldás....
2014. aug. 29. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:

pedig elvileg működnie kellene

lloyds-nál is szerintem van neten chates segítség, kérdezd meg tőlük hátha ők állították be így biztonsági okokból...

2014. aug. 29. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
sajnos nincs. de nincs olyan atm ami nem bankhoz kötött?
2014. aug. 29. 17:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Szinte minden ATM elfogadja a Visa kártyát, a kártyáddal lehet valami gond.
2014. aug. 29. 18:54
 6/8 anonim válasza:
Sztem "csomaghiba". Ugyanez van nekem is. De én itt is csak Lloydsnál tudok felvenni. Párom más csomagban volt, õ mindenhol tud.
2014. aug. 30. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Szólni kellett volna a bankban, hogy állítsák be, külföldön is tudj vele fizetni. Mi is mindig szólunk.
2014. aug. 31. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
igen sokmindent kellett volna amit előre nem tudtunk... eddig nem volt probléma...
2014. aug. 31. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!