Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor ér ide a csomagom...

Mikor ér ide a csomagom Kínából és mi tart ilyen sokáig?

Figyelt kérdés

Csomagszám van, de nem értem igazából mi van:

2014.08.19

08:00

Item information :

Célországba elküldve / Item sent abroad

Ez az utolsó bejegyzés róla, tehát elküldték repcsivel 19-én Magyarországra... és... ha megérkezett azt nem írja? Hogy azóta mi van arról semmi? Miért nem ért még ide? Valami baj van, vagy ez normális?

2014. aug. 29. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem a te csomagod az egyetlen ami ebbe az országba jön,minden csomag először vizsgálatokon megy keresztül (drog keresés,gyanus csomag átvilágítás) ,majd amint meggyőződtek róla,hogy nem veszélyes v. illegális megy tovább,ahol vámkezelés alá vetik amennyiben felmerül a gyanú,hogy átlépte a 22.eurós értéket.

Amennyiben ÁFÁ-ra köteles vagy megy a levél majd,hogy be kell fizetned.

Ha átcsusszan vagy nem állapítják meg ,hogy ÁFA(/+)VÁM köteles vagy kereskedelmi mennyiség megy tovább az osztályozásra,ahol régiónként osztályozzák,majd kiküldik az illetékesnek ,ahol feldobják olyan autókra amiknek te feléd van dolguk,ha te Debrecenbe várod a csomagot azt lehet leteszik Szolnokon ,és egy autó ami onnan Debrecenbe,vagy olyan helyre megy ami azon átmegy ott ledobja,majd választott postai csomag szerint kiviszik (a drágább postai feladványokat előbb).

Tehát ez egy folyamat.

2014. aug. 29. 09:33
 2/6 anonim válasza:
Én rendszeresen vásárolok eBay-ről. Leginkább Kínából. Legrövidebb idő 2 hét, leghosszabb idő 53 nap volt amennyit vártam a csomagra. De minden megérkezett.
2014. aug. 29. 12:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy cipőt rendeltem, ezt is a szokásos postás hozza, mint a kisebb csomagokat? Vagy ezt postakocsi? Vagy csak értesítőt hoznak róla?
2014. aug. 29. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Postakocsi hozza,becsönget ha nem vagy otthon kapsz 1 értesítőt és általában 10 munkanapod van átvenni a postán.
2014. aug. 29. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Általában 20-30 nap, de nekem volt egy csomag ami 3 hónap után érkezett meg. Teljesen normális 30 napon belül, de még a 40 is belefér.
2014. aug. 30. 14:12
 6/6 Relative válasza:

Az első válaszoló kommentjére szeretnék reagálni.

"Nem a te csomagod az egyetlen ami ebbe az országba jön..."

Ahogyan például az USA-ból érkező termékekkel is ez a helyzet. Onnan még sem fog öt hétig tartani egyetlen csomag szállítása sem.

Úgyhogy ne haragudj, de a hozzászólásod semmire nem volt válasz. Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy milyen folyamatokon megy végig egy-egy csomag. A kérdés viszont az volt, hogy a Kínából érkező csomagokon mi tart olyan sokáig, amíg ide érnek.

2015. ápr. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!