Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni/tenni...

Mit lehet csinálni/tenni munkaügyben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudjátok ilyenkor mit tudnék csinálni? ugyanis munkát szeretnék, de ilyenkor nem nagyon vesznek fel diákot. és hát dolgozni szeretnék, ugyanis hát nyárra kéne a pénz, meg hát szüleimet se akarom mindig azzal zargatni,hogy pénz kell. nekik is megvan a saját bajuk. nem tudtok nekem segíteni, hogy mit tehetnék ebben az esetben.
2010. jan. 15. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:

olvass hirdetéseket!

Tele van velük az internet.

Csak találsz valami munkát....

2010. jan. 15. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
úristen!én 5 hónapja vagyok munkanélküli és nem tudok egy normális állást kikapni mert a fele a diákoknak szol.Átlagos álláskereső oldalakat látogatok és mind tele van diákmunkával.Adatrögzítés recepció szórólapozás irattár stb.minden amit egy átlagmelós is szívesen elvégezne naponta csak nem teheti mert diákmunka.Javaslom látogass el az express oldalára az adminisztrációs állásokhoz tele vannak na meg ott a mindiák oldala meg az állás.lap.hu
2010. jan. 15. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!