Fanci2000 kérdése:
Posta utanvettel?
Figyelt kérdés
Amikor olx-en veszek valamit mindig utanvettel fizetek es mindig kell plusszba valamennyit fizessek de mindig mas osszeget mondanak. Miert? Ez csak valami atveres amibe belementem?2014. aug. 19. 13:46
1/1 anonim válasza:
Talán a súlykülönbség miatt. Én is olx-en árulok, igaz nem szoktam utánvéttel postázni semmit, de a lényeg ugyanaz: a különböző súlykategóriák alapján van egy postaköltség, amihez még jön a te esetedben az utánvét díja is. Lehet, hogy egyszer 400 g-os dolgot veszel, máskor 700 g-sat, utóbbinak több a postaköltsége.
Az is lehet, hogy rászámoltak "csomagolás díjat" is, én ezt sem szoktam, de láttam már olyat, hogy valaki 200 Ft-ot rászámolt csak erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!