Hogy adjak el postai úton dolgokat, hogy a címzett ne tudja meg, hogy én vagyok a feladó?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 08:29
1/12 anonim válasza:
Eladni ugy, hogy ne tudja meg kitol vette? Jo kis uzlet lehet az, de nem a vevonek. Es a penzt hova kuldje, ha nem tudja hogy ki volt az elado?
2/12 A kérdező kommentje:
igen pont ezért kérdezem.
2014. aug. 16. 08:49
3/12 anonim válasza:
feküdj vissza aludni, részeg vagy...
4/12 anonim válasza:
Te vennél úgy postai úton valamit, hogy nem tudod, ki a feladó/eladó?
6/12 anonim válasza:
Gondolom a kedves kérdező át akarja verni a szegény vevőket, ezért kérdez ilyeneket.
De ki kell, hogy ábrándítsalak, ilyen nem létezik.
8/12 A kérdező kommentje:
nem akarok átverni senkit sem, csalni sem szoktam. akkor nem lehet ilyet ezek szerint, mint ahogy sejtettem, de biztosra akartam menni, gondoltam megkérdezem az itt jelenlévő segítőkész embereket.
2014. aug. 16. 13:03
9/12 anonim válasza:
Ugyan, hagyjuk már. Akinek nincs hátsó szándéka és nem akar csalni annak ez fel sem merül.
10/12 A kérdező kommentje:
ugyan már... hagy tudjam már jobban én magam.
2014. aug. 16. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!