Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay. En hogyan lehet törölni...

Ebay. En hogyan lehet törölni a rendelést?

Figyelt kérdés

Ebay-en licitáltam egy termékre azonban a szállítási költséggel együtt hatalmas összeget kellett volna fizetnem így felvettem a kapcsolatot az eladóval, akinek elmondtam hogy mi a probléma és nem szeretném megvásárolni a terméket noha én nyertem meg.

A válasza :, , OK. We help you cancel the item. Thanks" 4 nap elteltével sem történt semmi így ismét írtam neki, hogy hogyan tudom törölni a terméket. A válasza :, , We have help you to cancel the item, please confirm it. Thanks " Van valakinek ötlete, hogy akkor most mit kell tennem?

2014. aug. 15. 11:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Az előzményeknél ahol ott a terméked hogy várakozik a kifizetésre..lesz egy olyan hogy "Cancel item"

én arra mentem rá.

2014. aug. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!