Mit tehetnék? SOS

Figyelt kérdés
Sajnos egy nagyon nagy hibát követtem el. A fizetésemből 35 ezret eljátszottam online pokeren. És nem tudom hogy hozzam helyre. Nem szeretném hogy a szüleim megtudják. Múlt hónapba 20 ezret. Akkor mondtam többet nem csinálok ilyet. De sajnos beleestem még 1* ebbe a hibába. :/ Soha többé nem fogok ilyet csinálni ez biztos. Nem szeretném hogy kiderüljön . Gyors 20 ezerre lenne szükségem. Ha ennyim lenne nem tűnne fel. Mit tehetnék? 1 hetem van kb... Légyszi segítsetek. Egy barom voltam...
2014. aug. 13. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha törlöd a pókert és letiltatod a kártyád netes fizetési lehetőségét. Ha már 2X ilyen helyzetbe kerültél, akkor legközelebb is ez lesz. Én is pókerezek, de hála az égnek, már elég nagy tapasztalatom van benne (6 év gyakorlat), így elég nagy összeggel pluszban vagyok illetve tudom hol a határ. A helyedben simán bevallanám, mást nem nagyon tehetsz.
2014. aug. 13. 18:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Sajnos nem vallhatom be. Valami megoldást kell találnom. De nem tudom mit.
2014. aug. 13. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha mar van fizetesed (valoszinusitem) felnott ember vagy, that azt csinalsz amit akarsz.

Es mostmar egy eletre megtanultad, csak annyit kockaztass amennyinek az elvesztese nem faj.

2014. aug. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!