Zsófi 11 kérdése:
Hogyan tudnék pénzt keresni 13 évesen?
Figyelt kérdés
Valamennyi pénzt össze szeretnék gyüjteni, hogy ne a szüleim pénzét ""lopjam"" arra amit én szeretnék. Egy fényképezőgépről lenne szó. Mondjuk egy Nikon d3100-asra vagy egy d5100-re. Elég drágák és nem szeretném nagyon a szüleim pénzét erre költeni...valahogy én is szeretnék pénzt keresni. Valakinek valamilyen ötlet esetleg? Nagyon megköszönném, ha írtok néhány dolgot.2014. aug. 12. 18:54
2/2 anonim válasza:
Nézd 21 éves vagyok és gyakorlatilag 6 hónapig tartott mire munkát szereztem az is alja és nagyon nehéz és megsem fizetik, 13 évesen nem nagyon fogsz találni esetleg próbálkozz ismerősöknél gyomlálás ilyesmi lassan jön az ősz szőlő szedés lássák hogy dolgozni szeretnél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!