Aliexpressnel a mastercardos fizetes ( megkell adni a kartyaszamot, lejarati datumt stb. -t) mennyire megbizhato?
"Én PayPal-lal fizetek. Ha nem fogadja el, akkor inkább násik eladót keresek."
Akkor te még nem vásároltál aliexpressen... Ami nem baj, csak nem neked szólt a kérdés.. ;)
Aliexpress biztonságos, az eladókkal van néha baj. Keress sok magas értékelésűt...
Aliexpresszen is, alibaban is, ebayon is, amazonon is KIZAROLAG PayPallal vagyok hajlando fizetni. Akkor is, ha azt gondolod, hogy meg sosem vasaroltam semmit.
De nem szamit, a kerdezo remelhetoleg nem fazik ra a "megbizhato", 98%-os eladokra, akiket a kinaiak egymasnak ertekelnek fel "megbizhato"-nak. Ez ervenyes kulonosen az alibabara es az aliexpressre. Az amazonon es az ebayon megbizhatobbak a vasarlok ertekelesei (de en ott is csak paypallal vagyok hajlando fizetni :)
Az aliexpressz biztonsagos, csak az elado nem biztos, hogy elkuldi az arut, amit kifizettel. A PayPallal visszakapod a penzed, ha nem kaptad meg az arut.
Kerdezo, gondold at a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!