Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aliexpressnel a mastercardos...

Aliexpressnel a mastercardos fizetes ( megkell adni a kartyaszamot, lejarati datumt stb. -t) mennyire megbizhato?

Figyelt kérdés

2014. aug. 12. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég valószínűtlen, hogy lenyúlnák a pénzedet, ha erre vagy kiváncsi.
2014. aug. 12. 00:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, erre, tul sokat hallottam az internetes bunozesrol
2014. aug. 12. 00:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Én PayPal-lal fizetek. Ha nem fogadja el, akkor inkább násik eladót keresek.
2014. aug. 12. 02:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat

*másik

2014. aug. 12. 02:22
 5/9 anonim ***** válasza:

"Én PayPal-lal fizetek. Ha nem fogadja el, akkor inkább násik eladót keresek."

Akkor te még nem vásároltál aliexpressen... Ami nem baj, csak nem neked szólt a kérdés.. ;)

Aliexpress biztonságos, az eladókkal van néha baj. Keress sok magas értékelésűt...

2014. aug. 12. 08:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :)
2014. aug. 12. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Aliexpresszen is, alibaban is, ebayon is, amazonon is KIZAROLAG PayPallal vagyok hajlando fizetni. Akkor is, ha azt gondolod, hogy meg sosem vasaroltam semmit.

De nem szamit, a kerdezo remelhetoleg nem fazik ra a "megbizhato", 98%-os eladokra, akiket a kinaiak egymasnak ertekelnek fel "megbizhato"-nak. Ez ervenyes kulonosen az alibabara es az aliexpressre. Az amazonon es az ebayon megbizhatobbak a vasarlok ertekelesei (de en ott is csak paypallal vagyok hajlando fizetni :)

2014. aug. 13. 02:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Az aliexpressz biztonsagos, csak az elado nem biztos, hogy elkuldi az arut, amit kifizettel. A PayPallal visszakapod a penzed, ha nem kaptad meg az arut.

Kerdezo, gondold at a dolgot.

2014. aug. 13. 02:24
 9/9 anonim ***** válasza:
"A vásárlás közben pénzünk biztonságban van mindvégig, hisz az Aliexpress Védelmi Rendszeréhez kerül, és innen csak akkor kapja meg az eladó, ha rendben megérkezett a csomag hozzánk."
2014. aug. 22. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!