Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki a legjobb ügyvéd tatabányán?

Ki a legjobb ügyvéd tatabányán?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 10:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Szerinted az elfogadott hogy ki rak a lakásból adósságokat csinál és nekem kell fizetnem mert én vagyok a tulaj?"

Az elfogadott, hogy kirak, hiszen az ő joga használni azt. Hogy miért a te neveden vannak a közüzemi számlák, nos, azt csak te tudod. Mindenesetre nagy hiba, nem is értem miért nem javítod ki.. Csak egy látogatás lenne az szolgáltatónál...

Amúgy nem, a haszonélvezőnek nincs nagyobb szava, egyszerűen más jogai vannak, mint a tulajdonosnak. Hogy tudd, mik azok, csak be kellene írnod a googleba, hogy haszonélvezet. Ezzel megspórolnál egy csomó ügyvédi költséget. És ahogy írod, az anyagi forrásaid meglehetősen szűkösek.

"nem akarok onnan semmit csak hogy ne keljen már milliókat

törlesztenem azért amit nem én csináltam..."

Ehhez nem ügyvédhez, hanem a szolgáltatóhoz kellene menned.. Az eddigi tartozásaidat mindenképpen ki kell fizetned, ne ringasd magad hiú ábrándokba...

2014. aug. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!