Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szürgősen szükségem van...

Szürgősen szükségem van pénzre, hogyan tudnék szerezni?

Figyelt kérdés
14éves srác vagyok és szükségem van 15 ezer forintra mivel a szüleimnek nincs pénzük. dolgozni nem tudok probáltam szorolapozni de nem engednek:( nagyon fontos. köszönöm a segitséget. egy Békéscsabai srác.
2010. jan. 10. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön a nagyitól,keresztanyutól,vagy valami más rokontól.
2010. jan. 10. 16:27
 2/5 anonim válasza:
Sajnos amíg nem töltöd be a 15-öt nem tudsz dolgozni, de például ha van egy jó ezüst vagy arany ékszered amit csak ritkábban használsz azt beadod zálogházba akkor úgy kereshetsz egy kis pénzt, bár kétlem hogy abból kijönne 15 ezer forint. Amúgy mire kell a pénz? Nyugtass meg, hogy nem kábítószerre! Üdv: 16/L
2010. jan. 10. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
hogy édesanyámnak tudjak segiteni ezek nem jönnek be kölcsönbe is lehetne adni mert 3 honap után dolgozni tudok "szorolapozok" csak nagyon sürgős és nem drog az a szar kéne még...:( nagyon fontos a pénz február elejére kéne és nem tudom hol tudnám megszerezni
2010. jan. 10. 17:48
 4/5 A kérdező kommentje:
és amielött érzeknének a hülye válaszokhogy meny lopni vagy bármi más. köszönöm nem! megdolgozom érte vagy pedig kölcsönkérek valakitöl =( csak nincs kitöl a rokonok meg nem adnak mivle németországba vannak és nem tartjuk a kapcsolatot.
2010. jan. 10. 17:50
 5/5 anonim válasza:

Hát egy építkezésnél ha segíenél vagy valami bejönne az jó lenne ...

Sok sikert !! Szorítok :) 13/L

2010. júl. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!