Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet online shoppokban...

Lehet online shoppokban telefonnal fizetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az érdekelne, hogy van-e olyan online shop ahol bankszámla helyett telefonnal lehet fizetni? És most nem arra gondolok, hogy egy telefonos alkalmazással kezelni akarom a bankszámlám, hanem hogy a telefonomon lévő pénzzel vásárolni. Lehetséges ez? Ha igen, melyik oldalakon?

2014. júl. 25. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre en is varom a valaszokat, epp hasonlo kerdest akartam kiirni....
2014. júl. 25. 20:08
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Erre az egyetlen megoldás az SMS-fizetés LENNE. Viszont az SMS-fizetésnél annak az árnak, amit te kifizetsz (pl 2000Ft/SMS), az eladó a felét sem kapja meg. Hogy az eladónak megérje, egy kb 500Ft-os terméket kellene 2000Ft-ért adnia. Az meg senkinek sem éri meg.
2014. júl. 25. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. júl. 25. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Mobilfizeto: "lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek mobiltelefonjuk használatával egyszerűen, biztonságosan, innovatív módon, bankszámlaegyenlegük terhére egyszerűen fizethessék ki az adott rendszerhez csatlakozott kereskedők termékeit és szolgáltatásait."

Tehát ez pont nem az, ami a kérdésben szerepelt. De olyan szolgáltatás amúgy sem létezik, csak pár dolgot lehet a telefon egyenlegébők venni (autópálya matrica, lottó, parkolás, stb).

2014. júl. 26. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

4: Lottót is lehet? Köszi, ennek utánanézek.

Én külföldön élek, a magyar feltöltős telefonom még megvan, mert az otthoni bankszámlához kapcsolódik, anélkül nem tudnék egyenleget nézni és utalni. Telefonálásra nem használom, viszont hogy ne járjon le, 3 havonta fel kell tölteni. A legkisebb egységet teszik rá, de így is összejött többezer forint. Semmire nem tudom itt használni, persze telefonálhatnék vele de minek, ha mindenkit skype-on hívok vagy a helyi ingyenes lehetőségeket használom ki...

Ha hazamegyek pár napra, akkor se fogom annyit használni. Jó lenne valamilyen vásárlásra felhasználni.

(1. válaszoló)

2014. júl. 26. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi 4. válaszoló,meg is találtam!

[link]

2014. júl. 26. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!