Vaterafutárt csak vaterán lezajlott adás vételkor lehet igénybe venni vagy kitölthetem, ha pl a saját webshopomba adok el valamit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:37
1/7 anonim válasza:
A vatera a smia futárcégeket alkalmazza. GLS, posta.
2/7 A kérdező kommentje:
Irreleáns válasz
A vaterafutáron sokkal jobbak az árak. mintha simán adnám fel pl a postán vagy dpd-n. továbbra is a kérdésem:
Vaterafutárt csak vaterán lezajlott adás vételkor lehet igénybe venni vagy kitölthetem, ha pl a saját webshopomba adok el valamit?
A felhasználónévhez mit irjak be ha nem vaterán adtam el
2014. júl. 22. 21:59
3/7 anonim válasza:
vaterafutár
MPL - posta futárszolgálat
DPD - dpd futárszolgálat
HDT - hdt futárszolgálat
Első jól írta, az, hogy te nem érted az 1x1 et, az nem az ő hibája.
4/7 anonim válasza:
Nem értik amit kérdezel, de én igen :) Mindig a vaterafutárral küldöm minden csomagomat, senki nem tudja ezt ellenőrizni hogy hol kelt el ;)
5/7 A kérdező kommentje:
NA utolsó végre aki megérti !!! :))))
Köszönöm, legalább te kapcsoltál mi a dilemmám, azt hittem tényleg én vagyok hülye :DD
Üdv
2014. júl. 23. 14:03
6/7 anonim válasza:
na sikerült ? Nem kérdezték hogy a vaterán adtad-e el ?
7/7 A kérdező kommentje:
még nem próbáltam ki! De vaterafutárral sokkal olcsóbb egyébként a posta !!!
2014. szept. 22. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!