Hogy érdemes pénzt küldeni külföldről ide Magyarba? Többi lent.
Meglettem kérve, hogy egyik ismerősömnek intézzek el itthon egy nyaralást. A családjával szeretne kimenni Szeptember elején. És meglepetést akar, az asszony ne tudjon róla. :)
A nyaralás lefoglalása kp-s lenne.
Ha bankszámlára küldi akkor az nekem "plusz" költség, hogy levegyek nagyobb összeget. Az úgy engem károsít, mivel korlátozva van a kártyám napi kivehető összege, plusz itt van ez az új banktörvény is, hogy első pénzfelvétel stb.. Ha leveszegetem a pénzt az nagyon fölösleges kiadással jár nekem.
Ha western unióval küldi annak van vmi költsége?
Vagy mi lenne a legjobb?
Probald meg normalisan feltenni a kerdest, a szoban forgo bankokat es orzagokat nevezzed meg legy szives, a mondatokban az alanyokat es allitmanyokat egyeztessed, es akkor meg fogok probalni valaszolni.
(Igy eloljaroban: a Western Union a kuldott osszeg 10%-at szamolja fel kozvetitesi dijkent. Az nem lenne megoldas hogy annyival tobb penzt utal a szamladra a delikvens mint amennyivel teged "megkarosit"?)
Franciából érkezne a pénz hozzám.
Én az AXA Banknál vagyok, sajnos őt nem tudom melyik banknál van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!