Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Neten 1 angoltól vettem vna...

Neten 1 angoltól vettem vna mobilt, +egyeztünk én küldöm a pénzt ő a telót, de nem küldte, azt mondta a cégük csak akkor küldi el ha én veszek még egyet. Mondom neki ha a mobilt nem bírja akkor küldje vissza a pénzem! De csak hallgat. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Mi a teendőm ilyenkor
2010. jan. 7. 19:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Az történt, hogy neten találtam egy telefon hirdetést, mint kiderült külföldi az eladó (Angliában él). Megbeszéltük az adásvételt úgyahogy lefordítgatva egymás szövegét, de világos volt minden! Nekem el kellett küldeni a western union-on keresztül az összeget és utána ő küldte volna a mobilt. Csakhogy átment a lóvé hozzá utána írta hogy baj van a főnöke "ugrál" hogy a cégük csak akkor küldi el a telefont, ha én kettő készüléket veszek és akkor én kapok egy harmadikat is ajándékba, tehát én fizessek neki még egyszer egy telefon árát és csak utána küldik nekem. Csakhogy nekem erről a fickó nem szólt egy szót se, csak az 1 mobil áráról volt szó és hogy ő+küldi nekem fizetés után. írtam neki ha nem bírja a telefont küldeni akkor küldje vissza a pénzem.! De nem reagál, a főnökét mondja hogy beszéljem meg vele. Már közöltem vele hogy nem ebben állapodtunk meg és ez bűncselekmény, hogy lenyúlta a pénzem! Mellesleg meg van róla név, lakcím, e-mail cím, főnöke száma, és az összes e-mail amit váltottam vele. Van valakinek valami javaslata a történetemmel kapcsolatban? Hogy szerezzem vissza a pénzt? Hol tudom feljelenteni vagy felelősségre vonni ezeket mint külföldi kamugépeket? Kösz ha írtok!
2010. jan. 7. 19:34
 2/5 anonim válasza:
Miért érzem azt, hogy ez az ember nem igazi angol, hanem inkább odakint naplopő hazánkfia?
2010. jan. 7. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:

van valami szerződésed?

Ha nincs, akkor gratulálok, mert megszívtad.

2010. jan. 7. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:
biztos angol a tetűláda+ szerintem az is biztos hogy ez a cég nem küldi a telót, csak egy szemétláda vagy nem tom a pénzt miért nem lehet visszaküldeni ha nem jött össze az üzlet... de meg van minden e-mail váltás amiben sajnálkozik hogy nem szólt erről.... minden adat meg van róla neve címe stb...hol jelentsem fel?! kit kell ráküldeni ugyan
2010. jan. 7. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendőrség, mást nem tudsz csinálni.
2010. jan. 8. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!