Vatera.hu, Vennék, csak ennyi lenne?
Figyelt kérdés
Licitáltam egy termékre a vaterán, állítólag megnyertem a licitálást, de most mit kell tennem?:D e-mailt küldtem az eladónak, de még nem válaszolt, de mind1 majd úgyis fog, csak annyi lesz hogy megegyezek vele aztán küldi postán?
(címet kb 10x kellett újraírnom szóval ne szóld le :) )
2010. jan. 7. 15:43
1/1 anonim válasza:
Felveszed vele a kapcsolatot, megbeszéled vele, hogy hogy szeretnél fizetni vagy neki hogy a jó - bár ezt feltünteti a termék adatlapján -, vagy átveszed személyesen, ha ez megoldható. Általában előre utalod neki a pénzt, de előtte beszéld meg vele, mert akkor fog neked számlaszámot küldeni. Átutalod a lóvét, ő megnézi, hogy megérkezett e, aztán küldi a cuccot. Feltételezem neked kell a postaköltséget is fizetned, úgyhogy azt is utald át a vételárral együtt, de előtte érdeklődj mennyi a posta, mert néhány felszámol csomagolási költséget is. Feltételezem, van telefonszáma is, úgyhogy ha valami gond lenne felhívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!