Milyen támogatást kaphatunk lakás vagy ház vásárlásra?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kislányom és 24 hetes kismama vagyok,3 hónap múlva tudunk hitelt felvenni kaphatok a lányomra illetve a magzatra bármilyen támogatást a lakásvásárláshoz? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 8. 19:54
1/4 anonim válasza:
addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! ne támogatást, segélyt akarj, hanem ha kell a saját lakás, dolgozzatok meg érte, mint mások!
2/4 A kérdező kommentje:
Na takarodj!! Tudatlan hülye!!!! Nem tudod hogy dolgoztam e vagy sem,a 2 éves lányom mellett is dolgoztam!!! Mivel teherbe estem ott kellett hagynom az állásomat!! A párom dolgozik most pedig gyesen vagyok a kicsivel. Albérletben lakunk,és nem könnyű lakást venni,és igen ha van lehetőség hogy kapjunk segítséget akkor élek vele!! Ha okoskodsz itt mint a nagy menők ne írj ide tartsd meg a véleményed!!!!!!!! Nem kérek választ!
2014. júl. 8. 23:02
3/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
épp válaszolni szerettem volna, hogy a hatályos jogszabályok szerint milyen kedvezmények járnak nektek új vagy használt lakás vásárlására és a 4 fős családnak mennyi a "támogatott" lakásnagyság...
...de elborzadva olvastam az első válaszolónak intézett szavaidat.
Így inkább elsomfordálok, vagy majd segítek annak, aki még írásban is tud kedves lenni.
Minden jót és szerencsés szülést.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy válszoltál volna! Kérlek olvasd el hogy mit ír egy olysn illető,aki semmit nem tud az egészről! Hogyan jön ő ahhoz h véleményt alkot egy olyan személyről akit nem ismer,mi az hogy dolgozzunk meg mint mások és ne segélyt várjunk..?? Honnan tudja hogy dolgoztam e vagy sem a 2 éves kislányom mellett dogoztam egy pizzériában 13 órát 4 napon keresztúl 2 nap pihenő után megint 4 napot! A párom 1 héten 6 napot dolgozik,szóval kérdezzen meg a kedves kommentelő hogy dolgozunk e és ha nem akkor írja joggal h ne segélyt várjak!!
2014. júl. 10. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!