Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan állapítható meg a...

Hogyan állapítható meg a legpontosabban egy tárgy postázásának költsége?

Figyelt kérdés
Általában buborékos borítékban adok fel ruhát postán, viszont sokszor vagy nem engedik ajánlás nélkül feladni, vagy valamiért mégis több lesz az ára, mint amit neten a díjszabásoknál kiszámolok. Meg szoktam mérni pl a szoknyát, de mi módon lehet legegyszerűbben és legpontosabban belőni, hogy majd mennyit kérnek érte ha küldöm?
2014. júl. 8. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Becsomagolva mérd meg, úgy ahogy a postára viszed. De volt már olyan is, hogy bevittem a postára leméretni. Igaz végül úgy sem annyit számoltak, mint amennyit mondtak. Szóval nem egyszerű.
2014. júl. 9. 08:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez a problémám, hogy általában többet kérnek. a múltkor egy harisnya elküldéséért fizettem 465 forintot, amit azért kicsit soknak gondolok..mármint mert ennek tekintetében mennyi lehet egy nadrág postázása?! :)
2014. júl. 9. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!