Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak a diplomás emberek...

Csak a diplomás emberek lehetnek milliomosok?

Figyelt kérdés
Feltéve ha nem annak születik.
2014. júl. 7. 17:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én támogatom őket akit leírtál.

Miért? Vállalkozásba csinálni? Nem menne...

A k.öcsög navnak mindenféle igazolás, és alapból számlás cucc kell, hogy honnan van az áru. Itt megbukott.

Szívesen adnék el eBayről rendelt dolgokat, de nem tudok !

Nem kapok számlát, és így már nem tudom tovább adni! Mindenféle ÁFA és VÁM baj, ami miatt halott ügy...

Szó szerint el van lehetetlenítve az ilyesféle dolog.

Ott van a havi fix díj, ami rettentő sok egyéninél is

Én max úgy adóznák, hogy amit eladok, és azután a részesedét. De nekem ne kelljen az eget megmozgatom a navnak, mert szeretnék egy kis bevételt.

Szóval jól teszik !

2014. júl. 8. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:

De tegyük fel adózni szeretnének.

Ott van a havi járulék, ami irdatlan magas.

Ott van a számlás cucc, anélkül nem tudsz eladni, mert ezeknek mindent le kell igazolni

És végül ott van a hatalmas adó (még a legkisebb baj ez)

Akkor hogyan csinálják legálisan ha egyszerűen NEM lehet?

2014. júl. 8. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Itt nem ilyen eladásokról van szó. Vesz egy fostalicska autót, kicseréli amit muszáj, és rád sózza. Valahonnan szerez mosóporokat és azt szortírozza olcsóbban mnt a boltban. VAgy édességeket. Pofátlanul alkodozik, sorban áll a segélyért, nem fizet parkolódíjat, az ingyen dolgokat mindenhol figyeli. Nekem ez az életforma nem tetszik, de akinek tetszik, tőlem csinálja.. Már többször jártunk velük pórul, egy ideje egyáltalán nem üzletelünk vele, mert mindig van egy DE.

Amiről pedig te írsz a viszonteladás az nem kamionról leesett áruból tevődik ki. Az megint más kérdés, hogy per/pillanat a vállalkozások el vannak lehetetlenítve itthon. Amúgy pedig nem ez volt a kérdésed, hanem, csak hogy diplomásnak lehet -e milliomos. Akkor ha nem legálisan kérded, akkor hogyne lehetne. Mit gondolsz a dielerek, vagy a stricik diplomások?

2014. júl. 8. 15:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Rengeteg diplomás embert sz@rnak ki az egyetemek évente, és azok 0,0001%a vagy még kevesebbje lesz milliomos.
2014. júl. 9. 19:08
 15/20 A kérdező kommentje:

Pedig sokat nyúzom magam, ha elvégeztem volna egy jó egyetemet, jó szakot most tele lennék dellával.

igaz még csak 21 vagyok

2014. júl. 9. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:

Bill Gates-nek és Mark Zuckerberg-nek sincs diplomája, igen ezt előszeretettel hangoztatják a saját lelkük nyugtatgatására a diploma nélküli emberek, csakhogy mindketten a Harvard-ot hagyták ott, nem egy bivalybasznádi szakmunkásképzőt, és nem kirúgták őket csak már ment a biznisz.

Egyébként leggazdagabb magyarok 90%-a diplomás, de diploma nélkül is lehetsz sikeres vállalkozó, de valószínűleg nem a béredből fogod félrerakni a milliókat és a kezdőtőkét a vállalkozásodhoz amit egy jó állással és fizetéssel rendelkező mérnök például megtehet, ráadásul neki szaktudása és kapcsolati tőkéje is lesz. Vállalkozás indítása nincs papírhoz kötve, Gattyán, Wáberer, Lipóti.. nekik sikerült..

Egyébként 21 évesen még simán kezdhetsz egy alapképzést, van aki 30-40 éves kora után kezdi el.

2014. júl. 9. 20:01
 17/20 anonim ***** válasza:
# 14 LOL ez a 0,0001% nagyon statisztikailag alátámasztott lehet
2014. júl. 9. 20:04
 18/20 anonim ***** válasza:

" ha elvégeztem volna egy jó egyetemet, jó szakot most tele lennék dellával"

Na te se igazán a földön jársz...

2014. júl. 10. 17:04
 19/20 A kérdező kommentje:

hát lehet igazad van.

de akkor mit kell tenni ahhoz, hogy valaki pénzes legyen?

2014. júl. 10. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
úristen....
2014. júl. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!