Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Holnap lesz az első állásinter...

Holnap lesz az első állásinterjúm. Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék feketén dolgozni, így fontos nekem, hogy be legyek jelentve. Próbanapra fizetnek, vagy sem? A próbanapról is kell bármilyen papírt írnunk? Ez lesz életem első állásinterjúra és nem szeretném hogy átverjenek vagy bármi károm legyen a végén.
2014. júl. 6. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
csak légy komoly és határozott, válaszolj normális mondatokban ne szavakban.
2014. júl. 6. 13:25
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
milyen meló? multi vagy kis cég?
2014. júl. 6. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Fontos lenne tudni, hogy milyen munka, illetve hol. Legalább annyit, hogy magyar vállalkozó vagy multi.

Előbbi esetben mindenképp figyelj arra, hogy legyen szerződésed és az szerepeljen benne, amiben megállapodtatok.

Ami általánosságban elmondható, hogy legyél határozott és nyitott. Ha valami komolyabb állásról van szó, akkor fontos, hogy lássák érdekel téged és szívesen fejleszted magad.

2014. júl. 6. 13:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Kis cég és igazából nem is annyira forgalmas vagy épp ismert, ezért is tartok pár dologtól.

Az utolsónak meg csak gratulálni tudok, vicces akartál lenni, de nem jött össze.

2014. júl. 6. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
én újra megkérdem, hogy mi a munka?
2014. júl. 6. 14:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg minden, szóval segíteni kell majd a kis cégnél. Lesz hogy be kell állni eladónak, leltározni kell, árufeltöltés, esetleges problémák kezelése stb...
2014. júl. 6. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

tehát eladói meló többnyire.

akkor örülhetsz ha bejelentenek.

természetesen maximum a minimálra de inkább 4 órásra fognak, a többit pedig kézbe fogod kapni feketén.

túl sok mindenre nem kell figyelned szerintem, legyél szimpatikus az interjún, az a fontos

2014. júl. 6. 14:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem okozhat problémát, hogy ha csak 4 órásra leszek bejelentve és a többit kézbe kapom, vagy csak a munkáltatót?
2014. júl. 6. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
rendszerint a hivatalost utalják, a többi KP, de ez ott derül majd ki konkrétan.
2014. júl. 6. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

"Nekem okozhat problémát, hogy ha csak 4 órásra leszek bejelentve.."

igen mert csak fél év munkának minősül 1 év munka...

legalább 6 órásra legyél mert ez már rendes munka...

bár mondjuk mire odakerülsz úgyse lesz h 60 évesen nyugdíjas leszel, hanem mindenki élete végéig dolgozni fog...

2014. júl. 6. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!