Ebay-es rendelésnél ha nem ingyenes a szállítás, hol találom ennek költségét?
Figyelt kérdés
Illetve ha több mindent rendelnék egy eladótól, milyen postaköltségre számíthatok, tudhatom-e ezt előre?2014. júl. 5. 20:22
1/4 anonim válasza:
Termékadatlap: bal oldalon a képek, jobb oldalon az árak. Itt jobb oldalon egy kicsit lentebb a termék ára alatt van a "Shipping", ezután amit látsz árat, az a postaköltség.
A második kérdésedre pedig az eladó tud választ adni, ha írsz neki privát üzenetet.
2/4 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm, lassan kezdem kiismerni magam 0 angollal is. A levélíráshoz azért még nem fognék neki.
2014. júl. 7. 15:37
3/4 anonim válasza:
Szerintem nulla angollal inkább ne rendelgess külföldről. Ha valami probléma merül fel, bukhatsz egy csomó pénzt.
4/4 anonim válasza:
Én ha 1 eladótól rendeltem több terméket sajnos db-ként fizettem a postaköltséget :/
Kedvezményt nem kaptam pedig megkérdeztem..5-6db-nál azért nem mindegy sajnos.
De ha bepakolod a kosaradba ott kifogja írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!