15 évesen szülői beleegyezéssel elmehetek nyári munkát kérni a munkaügyi központba?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:59
1/4 anonim válasza:
Tavaly nyáron próbáltam valami munkát szerezni, akkor voltam tizenöt, de csak diákszövetkezetnél tudtam, ott is ilyen parasztmunkákat, pl. kukoricacímerezés és gyümölcsszedés. A gyümölcsszedés ( ami mellesleg nem is aktuális jelenleg ) jó lett volna amúgy, csak tele volt fekával, aztán ott húzkodták be az embereket.
Azt javaslom, hogy várj, amíg tizenhat leszel, utána már tudsz emberibb munkát vállalni.
16/F
2/4 anonim válasza:
A hugom szintén diákmunkával került be a bajai Tesco-ba mint kasszás és éjjszakai árúfeltöltő (pontosabban a Melodiákon keresztül)
3/4 anonim válasza:
De gondolom a húgod nem 15 éves volt.
4/4 anonim válasza:
Hát a munkaügyi központban nem foglalkoznak nyári diákmunkával, hanem diákmunkaszövdtkezeteknél,ott keress ilyeneket, ők majd felvilágosítanak a lehetőségekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!