Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sok embernek...

Miért van az hogy sok embernek nem kell dolgozni?

Figyelt kérdés
Én a mi városunkban pl csak azt látom hogy sokan semmit sem csinálnak,de gondolom máshol is van bőve ilyen.Itt van aki egész nap kocsikázik vagy csak lóg a levegőbe és el van mint a befőtt.
2014. júl. 2. 16:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jó nekik
2014. júl. 2. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
jó bizony! :)
2014. júl. 2. 20:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor neked is van.Jobb lett volna nőnek születni,az biztos pénzforrás lett volna.
2014. júl. 2. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha a testedet szeretnéd áruba bocsátani, arra férfiként is van lehetőséged. Mi tart vissza?
2014. júl. 2. 23:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt csak a machoknak lehet,hiába vagyok helyes ha nem vagyok kigyúrva.
2014. júl. 3. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Mert szerinted a férfi prostikat nők veszik igénybe? :)

Amúgy meg egy nőnek is pont annyira kell törődnie a testével, mint egy férfinak. Szép nőnek jó lenni, rondának nem.

2014. júl. 3. 11:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem kell kigyúrnod magad, vannak olyan meleg férfiak is, akik a te testalkatodra buknak.
2014. júl. 3. 11:57
 18/20 A kérdező kommentje:
El hiszem csak nem hogy meleg de még langyi sem vagyok :)
2014. júl. 3. 14:32
 19/20 anonim ***** válasza:
És ki mondta, hogy annak kell lenned? Szerinted egy útszéli női prosti élvezi, ha naponta 15-en megdugják, köztük öreg, koszos, büdös, alkesz alakok is? Ha ezért rájuk irigykedsz, akkor igenis gondolj bele, milyen lenne férfi prostituáltnak elmenni, aki melegeknek szolgáltat, és akkor talán nem irigyled annyira a k.rváktól sem azt a pénzt.
2014. júl. 3. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:

"Jobb lett volna nőnek születni,az biztos pénzforrás lett volna."

Na most már látod, hogy ez egy idióta, ostoba gondolat volt a részedről. A testedre férfiként is van igény, nem kell nőnek lenned. Add áruba, az biztos pénzforrás. Pont annyira, mintha nő lennél.

2014. júl. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!