Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért teszik ki újra és újra...

Miért teszik ki újra és újra ugyanazt az álláshirdetést?

Figyelt kérdés
Nem csak Magyarországon, külföldön is, nézegetve az álláshirdetéseket, IT területen látom elsősorban, hogy kitesznek egy állást, amire azért nem kérnek semmilyen lehetetlen dolgot (pl frontend fejlesztői állásra), kiteszik először mondjuk május 12-én, de még június 30-án is a frissek, aznapiak közt látom ugyanazt a hirdetést, gondolom folyamatosan frissítik. Tehát május 12-én teszik fel a hirdetést, de mikor dátum szerint rendezem, június 30-ainak írja, mint ami még aktuális. Vajon miért frissítgetik, hosszabbítgatják a hirdetéseket még másfél hónap elteltével is?
2014. jún. 30. 15:40
 1/6 tmatel válasza:
21%
Ehez nem kell józan ész MERT KELL A MUNKÁS!
2014. jún. 30. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
És másfél hónapig nem talál rá megfelelőt? Normális fizetésért, teljesíthető feltételekkel, egy multi cég?
2014. jún. 30. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezek a munkák folyamatosak. Tudok ilyen IT céget ahol már évek óta fent van ugyanaz az álláshirdetés. Állandóan keresik rá az embert.

A másik pedig amit tapasztaltam is, hogy a pályakezdőket felveszik mert jár utánuk a támogatás amint ez lemegy már keresi a másik pályakezdőd aki után újra nem kell fizetnie a munkaadónak.

2014. júl. 2. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, nos, a pályakezdős dolgot kizárhatjuk, mivel ide mind többéves tapasztalattal rendelkezőket keresnek általában.

Azt hiszem, az előbbi valószínűbb. Bár hogy miért keresnek valahova folyamatosan embert, még mindig nem értem. Ilyen gyorsan nő a cég, vagy ilyen gyorsan otthagyják őket az emberek?

2014. júl. 2. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

1. vagy gyorsan nő a cég és folyamatosan kell ember

2. vagy nagy a fluktuáció

3. olyan szakmai vezető van, hogy hiába érkezik be 100 Cv, neki egy sem jó, csodaszamarat keres :-)

2014. júl. 2. 18:52
 6/6 anonim válasza:
51%
5.-nél a pont!
2014. júl. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!