Tényleg professzionalis szolgaltatast nyujtanak a maganklinikák? Van olyan biztosítás, amely fedezi az ilyen ellátásokat? Pl budai egeszsegkozpont.
Durva belegondolni, hogy van aki siman meg birja fizetni. Tenyleg az van amit sugallnak.
A szupergazdagok meg a megelhetesi rabszolgak.
Persze egy embert szerintem eleteben max 4-5x mutenek, en most 24 vagyok de meg soha nem volt mutetem, ennek ellenere orulnek egy szemelyre szabott egeszsegugyi kontrollnak, persze teljeskoru kivizsgalast a TB-s intezmenyek nem adnak, raadasul multkor majd megdogoltem szivritmuszavar miatt es jo fel eve varok idopontra teljes kivizsgalashoz.
1-2 eve meg vizsgaltak, szinten TB es kozoltek semmi baj, erre egyre sulyosabbak a tuneteim.
Szoval annak azert orulnek ha odafigyelnenek ram es ha valami van 1 rendesen megvizsgalnak normalis eszkozokkel, teljes koruen.
2 ha beteg vagyok akkor nem akkorra jutok el a vizsgalatra amikor mar elmult, es szovodmenygyanus az eset.
Persze az igazi szupergazdagok vilaga ott kezdodik ugye, ahol magangeppel utazik svajcba ha baja van es 100 milkat fizet a kezelesekert.
Amugy meg ugy tudom amerikaban nincs tb, viszont ott azt az osszeget siman felreteszik az emberek es ki tudjak fizetni normalban a maganklinikak arait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!