Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg professzionalis...

Tényleg professzionalis szolgaltatast nyujtanak a maganklinikák? Van olyan biztosítás, amely fedezi az ilyen ellátásokat? Pl budai egeszsegkozpont.

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ott kp-ben fizetnek. Legfeljebb valamilyen magánbiztosító adhat pénzt.
2014. jún. 28. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
En is nezelodtem korabban, amiket talaltam azok kb havi 25-30K korul mar eleg sok szolgaltatas nyujtanak. De ennyiert leginkabb a vizsgalatokat es maximum kisebb ambulans mutet veheted igenybe. A normalis muteteket ezek nem fedezik, azok borszasztoan dragak, ha csak egy egyszeru rutin mutetre betolnak a mutobe mar akkor is egymillio koruli koltsegrol indulnak a programok:)
2014. jún. 29. 00:30
 3/8 A kérdező kommentje:

Durva belegondolni, hogy van aki siman meg birja fizetni. Tenyleg az van amit sugallnak.

A szupergazdagok meg a megelhetesi rabszolgak.

2014. jún. 29. 06:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Persze egy embert szerintem eleteben max 4-5x mutenek, en most 24 vagyok de meg soha nem volt mutetem, ennek ellenere orulnek egy szemelyre szabott egeszsegugyi kontrollnak, persze teljeskoru kivizsgalast a TB-s intezmenyek nem adnak, raadasul multkor majd megdogoltem szivritmuszavar miatt es jo fel eve varok idopontra teljes kivizsgalashoz.

1-2 eve meg vizsgaltak, szinten TB es kozoltek semmi baj, erre egyre sulyosabbak a tuneteim.

Szoval annak azert orulnek ha odafigyelnenek ram es ha valami van 1 rendesen megvizsgalnak normalis eszkozokkel, teljes koruen.

2 ha beteg vagyok akkor nem akkorra jutok el a vizsgalatra amikor mar elmult, es szovodmenygyanus az eset.

2014. jún. 29. 06:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze az igazi szupergazdagok vilaga ott kezdodik ugye, ahol magangeppel utazik svajcba ha baja van es 100 milkat fizet a kezelesekert.

Amugy meg ugy tudom amerikaban nincs tb, viszont ott azt az osszeget siman felreteszik az emberek es ki tudjak fizetni normalban a maganklinikak arait...

2014. jún. 29. 06:49
 6/8 anonim ***** válasza:
En a [link] neztem, kafateriaban valaszthato nallunk. Amit leirtal pont arra valo, vizsgalatok azonnal emberi korulmenyek kozott nem egy kiegett orvos nez rad a duplamuszak utan.
2014. jún. 29. 10:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Jó csak ezért meg a 30K havonta kicsit sok. Ebből hetente kétszer el tudnék menni wellnessezni a legjobb helyekre és így biztosan egészségesen tudnék élni.
2014. jún. 29. 12:09
 8/8 moneymoon válasza:
mediqa, medicover mind kettőhöz tartozik egy menedzser szűrés.
2014. jún. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!