Csak a hülyék mennek ki külföldre aki itthon nem viszik semmire?
____ Legalább 10-szer annyit keresek, mint otthon kereshetnék_____
tehát ha valaki itthon annyit keres min te odakint akkor 10x okosabb nálad?
Minimálbér mindenhol minimálbér.
Akkor menj ki, ha nem minimálbért fogsz kint keresni, mert a kinti minimálbérből kint kell megélni, és ha nem fizeti a munkáltató akkor ott vagy ahol a part szakad.
anyukám 950 bruttót keres.
apu vállalkozó 15-50millió / év
Bruttó...
Nettóban számolj, amit kézhez kap.
Nálunk a válallkozás bevétele több évente, de abból vannak kiadások és adó és biztosítás, plusz munkások bére. Ha én bruttóban számolnék, 2-3 éven belül gazdagok lennénk. Itt több a bevétel, de több a kiadás is.
én már 16 éve élek külföldön,és amire emlékszem az az ,hogy egyszerűen szerettem volna megismerni a mást! Életemben először Barcelonába kerültem,na az aztán volt valami hatalmas élmény volt.Laktam rengeteg kis és nagy városban.(nem turistaként)2 éve Afrikával ismerkedtem meg.
Tehát nekem az első dolog nem a pénz volt! Jelenleg ausztriában élünk.Én villanyszerelő vagyok,feleségem étteremben dolgozik.2 ezer Eurot félreteszünk havonta.szakmunkásként!!!!Minden korszerübb,tömegközlekedés,utak,parkok tiszták.Jóbb minőségü ételek,az üzemenyag olcsóbb.biciklis utak kiépítve...egy sört is ihatsz ha vezetsz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!