A tescoba a biztonsági öt meg állitott minket mert el hoztunk pár dolgot de vissza adtuk csak amit máskor hoztunk el azt nem de az is elő lett véve jegyző könyvet írtunk és hogy milyen büntetést kapok? Börtönbe ez miatt nem kerülök?
remélem börtönbe kerülsz, az ilyen tolvajoknak ott a helye!!!!
UI: ha már mindenképp loptál legalább kezdhetted volna egy helyesírási szótárral.
13:
"Könnyű ítélkezni azoknak, akiknek mindene megvan..."
Nincs meg minden, de gyereket akkor csináltam, amikor biztosított volt a számára, hogy lesz a s...ggén tiszta pelenka, egy plédet (ha nem is disney mintás) tudok neki venni és nem marad üres a hasa.
Lovastáborra, drága, márkás biciklire, a legújabb tabletre és okostelefonra nem telik, de nem is ez a lényeg. Viszont először az ember megteremt egy minimális feltételeket, majd utána csinál gyereket.
A kérdés alapján nem először "hoztak el pár dolgot". Milyen példát mutatnak a gyereknek, aki ebbe nő fel???? Hogy ami kell, azt elveszem, aztán ha elkapnak, akkor sírok, hogy de gyerekem van... Én a bűnözőknek (tolvajoknak is) a "gyerekem van" rinyálást inkább súlyosbító körülménynek tekintem mint enyhítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!