Eladásra szántam egy három kötetes könyvet, az 50 árnyalat trilógiát, hogy tudom becsomagolni, és mennyi a pk-ja?
Figyelt kérdés
A posta honlapján ezeket az árakat kell néznem?
EGYETEMES CSOMAGSZOLGÁLTATÁS
MPL Postacsomag alapdíjak
2 kg-ig 1 190
5 kg-ig 1 390
10 kg-ig 1 490
20 kg-ig 1 690
2014. jún. 21. 12:19
11/13 anonim válasza:
Kitöltöd az oldalt, amit belinkeltem, az alján ráböksz a narancssárga gombra, és a következő oldalon már ott is lesz, hogy letöltheted, nyomtathatod.
12/13 anonim válasza:
A címirat az a feladóvevény, neten töltöd ki, aztán kinyomtatod. Azzal és a csomaggal együtt kell a postára menni. Beolvassák a rajta lévő vonalkódot, kettévágják, az egyik része megy a csomagra, a másikat meg lepecsételve megkapod, azzal tudod bizonyítani, hogy feladtad. Nagyon gyors szolgáltatás, másnapra már ott van.
13/13 anonim válasza:
Ja és a felhasználónévből ne csinálj gondot, ha nem vagy vaterás, írj be hasból bármit. Kutya nem nézi. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!