Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A tesz veszen, hogy lehet...

A tesz veszen, hogy lehet eladni? Mennyit kell fizetni, hova és mikor? Mikor mennyit kell? licit nélkül? 1 Ft-os licitre?

Figyelt kérdés

Valaki le tudná nekem írni?

Egyáltalán megéri? VAn pár holmim amit eladnék.

2010. jan. 3. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:

A legjobb,ha elolvasod a Felhasználási feltételeket,abban minden benne van.

Egyébként regisztrálsz,megvárod a lakcímellenőrzésként kiküldött levelet,és az abban kapott kóddal megerősíted a regisztrációdat,csak így tudsz eladni.

Feltöltöd a holmikat,azt te döntöd el,h mennyiért,licittel vagy anélkül,1Ft-ra,vagy minimálárasan.Mivel listázási díjat kell fizetni,a legokosabb 14 napos aukciókat indítani,licites és kicsit magasabb licit nélküli árral,így el tudja vinni akinek gyorsan kell.A minimálárért fizetni kell ha nem tudod eladni,és nem is szeretik a vevők,úgyh nem érdemes használni.1Ft-ra nagyon márkás,nagyon menő dolgokat érdemes feltenni,vagy olyant,amitől meg akarsz szabadulni.

Fizetni havonta kell,ha eléred az 1500Ft-ot-a jutalékot,kiemeléseket és a listázási díjat kell fizetni-,erről pontosan értesítenek e-mailben,azt kel csinálni amit ott írnak.

Nekem megéri,én keresetkiegészítésképpen árulok,megveszem turiban,mosom-vasalom,és jó áron eladom.

2010. jan. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!