lényegében ez egy takarító cég, szeptemberi/októberi kezdéssel, heti 1-2 alkalom, 2-3 óra, bejelent, a fizetés minimálbér (96500Ft +fizeti utánunk a TB-t)11-en vagyunk a csapatba és mindig váltogatnánk a munkát. Bár, nekem kicsit gyanús, mert Személyinek és a lakcímkártyának mind két oldalát kérik fénymásolva,az aláírásunkkal együtt, egy a4-es lapon. majd lenne egy szerződés is amit alá kell írni. Ezekkel az adatokkal elég könnyen visszatudnának már élni úgy vélem, vagy csak én reagálom túl? Havi szinten, ez a vállalkozónak egyszerűen nem értem, hogy éri meg ha mind a 11 embernek garantálja a minimálbért.
2014. jún. 15. 23:42
1/7 anonim válasza:
menj és takaríts, ne ezen agyalj
2014. jún. 16. 00:07
2/7 anonim válasza:
Tehát az aláírásodat kéri egy üres, A4-es lapon? És majd ő azt ír fölé, amit gondol?
Szerintem rendes, megbízható ember lehet, kizárt dolog, hogy átverne...
2014. jún. 16. 00:13
3/7 anonim válasza:
Nem tudnak visszaélni ezekkel, én vezető beosztásban dolgozozom több éve, több munkahelyem is volt, és mindenhol lemásolták a személyi igazolványomat és a lakcím, és adókártyámat is. Ezekkel nem tudnak visszélni, mégis hogyan, hiszen csak fénymásolat?
Azt meg, hogy a vállalkozónak megéri-e azt csak akkor tudhatod, ha tudod a bevételi oldalát is, hogy ő mennyit kap a munkáért. Ezt is tudod? :D
2014. jún. 16. 00:22
4/7 anonim válasza:
Nektek ad minimálbért, ő meg a minimálbér 3x sáért vállalja el a munkát havonta.
2014. jún. 16. 08:10
5/7 anonim válasza:
Heti egy-kétszeri 2-3 órás takarításért NEM fizetnek havi 96500 forintot.
Az aláírást NEM üres lapra kérik, hanem az igazolvány-másolatokat tartalmazó lapra (szerintem).
Lehet adathalászat, de lehet az is, hogy szexrabszolgának akarnak eladni...
Ha takarítani akarsz, nem ez a te hirdetésed
2014. jún. 16. 09:39
6/7 A kérdező kommentje:
értem köszönöm mindenki válaszát, az aláírást pedig igen, a lefénymásolt adatok alá/mellé kellene,
ha ezekkel tényleg nem tudnak visszaélni, akkor ezt elküldöm és a szerződést pedig, figyelmesen átolvasom és átnézetem egy hozzáértővel is
2014. jún. 16. 16:11
7/7 anonim válasza:
Jelzem, én egy megbízható ismerősön keresztül pont így kötöttem telefon előfizetői szerződést... Tehát simán köthetnek pl. ilyen szerződést a nevedre, aztán magyarázkodhatsz, amikor kijön a számla, hogy nem te voltál... Persze nem mondom, hogy ez fog történni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!